Waar interesses samenkomen

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Getuigenissen over contactnetwerk

BDMS-contactformule : Maak kennis met ons recreatie en sportnetwerk en ontmoet nieuwe mensen voor wandelingen, reizen en hobby beleving. Singles, koppels & iedereen welkom. šŸŒŸ”

GETUIGENISSEN OVER CONTACT NETWERK

Doelpubliek
 • Welkom bij het BDMS -contact netwerk , dĆ© community voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe connecties en vriendschappen!
 • Hier bij BDMS streven we ernaar om mensen samen te brengen voor gezellige ontmoetingen, diners, wandelingen, reizen en nog veel meer.
 • Of je nu single bent, in een relatie zit of gewoon nieuwe mensen wilt leren kennen, je bent hier op de juiste plek.
Publicatie van getuigenissen over ons contact netwerk
 • BDMS publiceert doelbewust maar een beperkt aantal getuigenissen
 • Beter dan getuigenissen is zonder kosten zelf kunnen kennismaken met ons contact netwerk
 • Registreren is gratis.
 • Het maken van echte contacten vereist een premium lidmaatschap
 • Het gehanteerde lidgeld is voor iedereenĀ  vlot betaalbaar.
Neem vandaag nog de proef op de som en registreer vandaag nog
 • Link naar de registratiepagina
 • Ontdek hier ons democratisch netwerk lidgeld
 • Deze website wordt pas actief in september 2024

BDMS-contactformule : Maak kennis met ons recreatie en sportnetwerk en ontmoet nieuwe mensen voor wandelingen, reizen en hobby beleving. Singles, koppels & iedereen welkom. šŸŒŸ”

Ons online recreatie – en sportnetwerk isĀ  24 u op 24 u bereikbaar

Ik ben PatrickĀ  en heb terug een beetje hoop. Ik ben een fervente wandelaar , maar ik heb het moeilijk om mensen te vinden die samen met mij willen gaan wandelen. Ik ben aangesloten bij een wandelclub, maar ik vind het niet eenvoudig om nieuwe contacten te leggen tijdens wandelingen. De deelnemers vertrekken niet alle tegelijk, maar in groepjes van mensen die elkaar al kennen. Misschien kan ik via de aangekondigde nieuwe dienst vooraf mensen leren kennen die net als mij op zoek zijn naar wandelgezelschap ? Niets toffer dan tijdens het wandelen te kunnen praten . Wanneer wordt het contact netwerk actief ? Mvg Patrick.

Patrick

Hallo BDMS ; Als ik het goed begrijp is dit een dating dienst enkel met het oog op het leggen van contacten met mensen op basis van hun interesses. Ik heb al regelmatig gezocht naar zo’n dienst, maar nooit gevonden. Alles op het internet is versnipperd en voor je weet zit je op een dure relatiesite . Ik hoop dat de aangekondigde dienst mijn verwachtingen mag inlossen. Ik blijf wantrouwig en kijk uit naar het online gaan van deze contactdienst. Lea vanuit Denderleeuw.

Lea

Hey BDMS
We hebben het allemaal toch zo druk met het werk, de familie ; Tijd tekort is voor velen onder ons toepasselijk . Ik lees op de website ‘ Hobby’s die je deelt met anderen kunnen een krachtige boost zijn voor zowel je fysieke als mentale welzijn ‘. Inderdaad, ik heb het aan de lijve ondervonden. Volledig opgeslorpt door het werk kwam ik in een burnout terecht. Ik heb besloten om opnieuw evenwicht in mijn leven te brengen en meer te focussen op het recreatieve . Mijn contact- kringĀ  beperkte zich tot werkcollega’s. Ik wil dusĀ  nu doelbewust gaan bouwen aan eenĀ  vriendenkring . Wanneer in juni wordt deze dienst actief ? Laat mij iets weten aub. Mvg Annelies.

Annelies

Hey.goed nieuws dat jullie een dating dienst opzetten enkel en alleen gebaseerd op interesses en hobby’s. Zo onstaan er op een natuurlijke manier vriendschappen.Ik kijk uit naar de lancering van deze nieuwe online dienst. Als je nu zoek naar bv. reisgezelschapĀ  dan kom je op een forum terecht. Levert geen enkel resultaat op en als je al een antwoord krijgt is het moeilijk om in te schatten of het zal klikken met de tegenpartij. Wegens gebrek aan een degelijk communicatiekanaal. Hoop doet leven. ben benieuwd. Groetjes – Conny uit Aalst.

Conny

Wow.Ā  Het klinkt veelbelovend dat er eindelijk een online dienst op poten zal worden gezet gebaseerd op het verbinden van mensen op basis van hun interesses en hobby’s. Ik kijk uit naar het online gaan van deze dienst en durf te hopen op een democratisch lidgeld. Groetjes van Johan.

Johan

Als ik het goed begrijp komt er eindelijk een online dienst die niet is gericht op relatie – dating. Ik heb ondertussen mijn buik vol van dating sites – veelal met valse profielen. Ik zoek geen relatie maar wel gelijkgestemden om mijn interesses en hobby’s mee te kunnen delen. Wanneer juist wordt deze dienst beschikbaar ? Ik lees in de maand juni. Ik denk dat er veel mensenĀ  naar uitkijken. Ik heb mij alleszins al ingeschreven op de nieuwsbrief. genegen groeten van Rita W.

Rita
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram
WhatsApp